Eksoottiset mummonmuffinit. Kuulostaako eksoottiselta?
Nämä olivat kyllä hyviä muffineita ja henkilökohtainen maistajani eli siskoni, joka on pelkästään suklaan ystävä rakastui näihin vallan! Nämä olivat raikkaan ja pehmeän makuisia ja maku jopa parani seuraavana päivänä. Nämä oli myös helppo ja melko nopea valmistaa ja raaka-aineet olivat simppeleitä. Kannattaa käyttää kuorrutteeseen vain mansikkatomusokeria, sillä tavallinen voi olla liian makeaa.
Tämä ohje oli voittanut jonkun reseptikilpailun ja nimi kuulosti niin hauskalta että oli pakko kokeilla näitä.
Eksoottiset mummonmuffinit
muffinitaikina:
2 munaa
1dl sokeria
1prk Cocos&Lime ruokakermaa (valio)
50g voita, sulatettuna
3dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
1,5dl vadelmia
kuorrute:
1dl mansikkatomusokeria
n.2-3rkl vettä
1. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet sekaisin keskenään. Sulata voi. Yhdistä munavaahtoon vuorotellen jauhoseosta, voita ja ruokakermaa. Lisää lopuksi kohmeiset marjat varovasti käännellen. Jaa muffinivuokiin.
2. Paista 200-asteessa n.20-25minuuttia.
3. Valmista kuorrutus sekoittamalla mansikkatomusokeriin vettä niin että se on sopivaa. Kuorruta jäähtyneet muffinit ja koristele halutteassasi nonparelleilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.