Syntinen

        Suklaa

               kakku

 

Nimestäkin voi jo päätellä että tämä ei ole kevyttä tavaraa, mutta... Nimensä arvoista.

Tähn tuli paaaaaaaljon sokeria ja vähensinkin sen määrää alle puoleen. Luultavasti kuitenkin ehkä vähän yli puolet olisi hyvä määrä. Tässä kakussa maistui mokka ja suklaa ja tämä oli juuri sopivan makeaa.

Syntinen Suklaakakku

5dl jauhoja

1/4tl suolaa (jos voi on suolatonta)

2tl vaniljasokeria

1tl leivinjauhetta

3dl vahvaa kahvia

200g tummaa suklaata (käytin fazerin leivontasuklaata)

250g voita

5dl sokeria

2 kananmunaa

1. Laita uuni 150-asteeseen. Voitele ja jauhota 24cm vuoka. Sekoita keskenään jauhot, suola, leivinjauhe ja vaniljasokeri.Sulata kattilassa suklaa, voi, kahvi ja sokeri. Kaada seos hitaasti sekoittaen kuivien aineiden joukkoon. Lisää lopuksi munat. Kaada kakkuvuokaan ja kypsennä VESIHAUTEESSA 1-1½ tuntia. (Eli laita pellille n.2cm vettä ja kakkuvuoka pellille. Kokeile kypsyyttä tikulla, kakku saa jäädä hieman kosteaksi)